Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Hatay Büyükşehir Belediyespor oyuncuları, antrenörleri Aikaterini Cahtzidaki’ye koşarak sevinçlerini paylaştı. Fenerbahçe takımı ,Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası ikincilik şiltini Türkiye Basketbol Federasyonu Vekili Mehmet Fatih Öztürk’ün elinden aldı. Şampiyon Hatay Büyükşehir Belediyespor’a ise kupasını Adana Valisi Mahmut Demirtaş ile Adana Millet Vekili Jülide Sarıoğlu verdi. Kupayı alan takım oyuncuları kendilerini destekleyen tarafları ile birlikte sevinçlerini yaşadı. Turnuvanın 21 sayı ile en iyi oyuncu ise Hınd Ben Abdelkader seçildi.

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Basketbolda 26. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Basketbol 26. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupasında centilmence mücadele eden Fenerbahçe ile Hatay Büyükşehir Belediyespor kulüplerini gönülden kutluyorum. Rakibini 61-47 mağlup ederek kupanın sahibi olan Hatay Büyükşehir Belediyespor’u teknik ve idari heyetini tebrik ediyorum. Bu güzel basketbol akşamında keyifli bir mücadele ortaya koyan iki takımımıza da teşekkür ediyorum.”

Kaynak: iha