Hawaii'de Türk yüzücülere köpek balığı saldırısı

Hawaii'de Türk yüzücülere köpek balığı saldırısı
Hawaii'de Molokai Kanalı'nı geçmeye çalışan Türk açık su yüzücüleri köpek balığı saldırısına uğradı; Murat Öz yaralandı, Yasemin Altıntaş ise yara almadan kurtuldu.

Molokai Kanalı'nda açık su yüzme yarışmasına katılan Türk sporcular Yasemin Altıntaş ve Murat Öz, beklenmedik bir saldırıyla karşılaştı. ABD'nin Hawaii eyaletinde gerçekleşen olayda, ikili bir köpek balığı tarafından saldırıya uğradı. Murat Öz, belinden ısırılan yaralarla hastaneye kaldırılırken, Yasemin Altıntaş ise olaydan yara almadan kurtuldu.

Türkiye'yi uluslararası arenada temsil eden sporcular, Molokai Kanalı'nı geçmeyi hedefliyordu. Ancak, köpek balığı saldırısı nedeniyle yüzme parkuru tamamlanamadı. Olay sonrasında ekip arkadaşları tarafından en yakın hastaneye ulaştırılan sporcuların sağlık durumları hakkında detaylı bilgi henüz paylaşılmadı.

Saldırı, Türk sporcuların karşılaştığı tehlikelerin bir kez daha altını çizdi. Açık su yüzme sporunun doğası gereği riskli bir aktivite olduğu bilinmekle birlikte, bu beklenmedik olay sporcuların ve yakınlarının büyük endişe duymasına neden oldu. Olayın ardından yetkililerin gerekli önlemleri alması ve sporcuların güvenliğinin sağlanması bekleniyor.

6408-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.