‘BURUK’ GİTTİ

Kötü gidişatla birlikte İstanbul ekibine tarihinin ilk şampiyonluğu yaşatan Okan Buruk ile son olarak yollar ayrıldı. 599 gün boyunca Başakşehir’i çalıştıran Okan Buruk ile yolların ayrılmasının ardından 55 yaşındaki çalıştırıcı Aykut Kocaman teknik direktörlük koltuğuna getirildi.

BAŞAKŞEHİR’İN GELECEĞİ İRFAN CAN KAHVECİ’YE BAĞLI

Gerek Avrupa gerekse Süper Lig’de gösterdiği başarılı grafikle dikkatleri çeken İrfan Can Kahveci ise, büyük takımların radarında. Bu sezon Avrupa kupaları dahil toplamda 28 maçta Turuncu-Lacivertli takımın formasını terleten İrfan Can Kahveci, takımının ise en gözdesi konumunda yer alıyor.

TEKNİK ADAMLIK KOLTUĞUNDA AYKUT KOCAMAN

Aykut Kocaman, bugün Başakşehir kulüp binasına gelerek Göksel Gümüşdağ ve yöneticilerle görüşme gerçekleştirdi. Göksel Gümüşdağ ile Aykut Kocaman görüşmesi esnasında karşılıklı beklentiler, hedefler ve transferler konuşuldu.

Transfer konuşulurken konu bugünlerde herkesin gündeminde olan İrfan Can Kahveci transferine geldi. Aykut Kocaman, Göksel Gümüşdağ'dan eğer kulübün şartlarını çok zorlamayacaksa İrfan Can Kahveci'nin kadroda tutulmasını istedi.

Editör: TE Bilişim