~~İşte  Fatih Terim'in basın toplantısından önemli anlar...

"Hiç sakatımız yok. Kötü giden maçlardan sonra sakatlıkların arttığını, bahanelerin çoğaldığını görmekteyiz ancak aldığım son rapora göre herkes iyi, herkes hazır. Gökhan Gönül de iyi. Maça kadar daha da iyi olacak. Onun dışında tüm sakatlar düzeldi."

 

İŞTE İLK 11

 

Volkan, Gökhan Gönül, Semih, Serdar Aziz, Semih, Caner, Ozan, Selçuk,  Volkan Şen, Arda, Olcay Burak

 

KONSANTRASYONUMU BOZAMAM"

 

"Söylemek isteyip de söylemediğim bir şey şu anda olabilir. Açıkçası buranın havasını bozmasına gönlüm razı olmaz.  Brezilya maçı sonrası geçen sürede oyuncularımın geldiği noktayı böyle şeylerle bozma niyetinde değilim. Onlara gereğini veya söylenecek ne varsa gerektiği zaman söyleriz. Açıkçası konsantremi bozamam. Onların cevabı de verilir, gerekenler de yapılır. Ancak şu anda onun ne yeri ne zamanı... Benim burada bu konulara girmem emeğimizin boşa gitmesi demektir. Bizim çok daha önemli işlerim var, o da yarınki  Kazakistan maçı. Tabi kalbimin bir tarafında mümkün değil, onlar da cevapsız kalmayacaktır."

 

MAÇIN ÖNEMİ, ANLAMI

 

Sadece halkımızın değil, hepimizin beklentilerinin altında bir grup başlangıcı yaptık. Ancak yarın 3 puanla bir başlangıç istiyoruz. Bizim de hoşumuza gitmiyor, İzlanda, Çek,  Letonya maçı. Yarın Türk Milli Takımı'nın istenen, iyi bir oyunla istediğini alacağına inanıyorum. O yüzden Kazakistan maçı çok önemli. Kazakistan'da baktığımız zaman fizik yapısı güçlü ve neredeyse her takıma gol atan bir takım. Bu maçtan sonra olaylara çok daha ümitli bakacağız.

 

Editör: TE Bilişim