Jan de Brant, Fenerbahçe'ye transferinin kendisi için bir eve dönüş olduğunu söyledi. Kendilerini zor bir sezonun beklediğini de ifade eden Belçikalı antrenör, zamana ihtiyaçlarının olduğunun altını çizdi.
Fenerbahçe'de görev aldığım dönemde çok güzel hisler ve şampiyonluklar yaşadığını belirterek sözlerine başlayan Jan de Brant, "Her şey çok güzeldi. Çok güzel anılarım var Türkiye'de, Fenerbahçe'de. Benim için eve dönüş gibi bir şey.  Döndüğüm için çok mutluyum. Bildiğim, tanıdığım yerdeyim ve kaldığım yerden devam ediyorum. Tüm arkadaşları tekrardan görmek çok güzel. Çalışan herkesi tanıyorum ve tekrar gördüğüm için çok mutluyum" dedi.

Sezon öncesi görüşlerini de paylaşan Belçikalı antrenör, "Başlangıç bizim için biraz zor olacak. Çoğu oyuncumuz milli takımlarında. O yüzden antrenmanlara genç oyuncularla başlayacağız. Avrupa Şampiyonası'ndan sonra takım tam olacak. Ekim ortası gibi takım geri geleceği için tam olacağız ve Ekim sonunda Süper Kupa ve lig başlıyor. En büyük hedeflerimizden biri Şampiyonlar Ligi'ne hazır olmak. Şampiyonlar Ligi aralık ayının ortasında başlayacak ve ona hazırlanmak için daha çok zamanımız var. Ligde de tabii maç kaybetmek istemiyoruz. Zamana ihtiyacımız var, işimiz kolay olmayacak. Aralık ayının ortasından sonra tam bir takım olmaya ve iyi bir Fenerbahçe olmaya başlarız" şeklinde konuştu.

Jan de Brant, "Yeni bir takım, burada olduğum için çok mutluyum. Bu benim için çok güzel bir heyecan" ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Kaynak: dha