Ses getiren futbolcuları kadrosuna katarak, sarıkırmızılı camiaya umut aşılayan Galatasaray yönetimi transferdeki bir başka önemli hedefi Kwadwo Asamoah'a da kavuşmak istiyor... Sol bek ve orta saha pozisyonlarında görev yapabilen Ganalı futbolcu ile yıllık 2.5 milyon Euro karşılığı el sıkışan Cimbom, Juventus'un sözünü tutmasını bekliyor. Çizme ekibi, Galatasaray'a bir yıl sözleşmesi kalan ve fazla şans bulamadığı için ayrılmak istediğini ileten Asamoah'ı alternatifini bulduğu takdirde bırakacağını iletmişti. Ne var ki günler birbirini kovalamasına karşın Juve, hala kulübesine bir sol bek takviyesi yapamadı. Uzayan süreç, Galatasaray yönetimini yıpratmaya başlarken, Juve cephesinden kafa karıştıran açıklamalar geldi.... Juventus Genel Menajeri Beppe Marotta, İtalyan basınına Asamoah'ın durumu hakkında, "Asamoah Galatasaray olasılığından bahsetti ancak net bir dille 'ayrılmak istiyorum' demedi. Oyuncularımız için diğer kulüplerden gelen tekliflere cevapvermemiz için halen 15 günümüz var" açıklamasını yaptı. Galatasaray yönetiminin Juve'yi ikna edip edemeyeceği merak konusu.

WELLİTON İDDİASI
Ayrıca, Bafetimbi Gomis ve Eren Derdiyok'u yedekleyebilecek bir forvet arayışını sürdüren Galatasaray, Kayserispor'dan ayrılan Welliton ile görüşmelerini sürdürüyor... Forvet ve forvet arkası oynayabilen 30 yaşındaki Brezilyalı oyuncu ile 750 bin Euro net maaş teklifini kabul ettiği takdirde sözleşme imzalanması bekleniyor. Welliton, geçen sezon lig ve kupada forma giydiği 34 maçta 15 gol ve bir asistle oynamıştı.

KAPTAN YİNE KULÜBEDE
Tudor'un hafta boyunca idmanlarda Kayseri'yi 4-1 yenen takımı denediği ortaya çıktı. Osmanlı deplasmanında ilk 11'ini bozmayı düşünmeyen Hırvat hoca, Fernando'nun önünde Rodrigues- Ndiaye-Belhanda-Tolga dörtlüsüne görev verecek. Selçuk İnan yine kulübede oturacak. Selçuk'un yokluğunda kaptan Muslera olacak, duran topları ise Belhanda kullanacak.

TAKTİKLER NDİAYE'DEN
Hazırlık kampını Osmanlıspor'la geçiren Badou Ndiaye eski takımı ile ilgili Tudor'a A'dan Z'ye rapor verdi. Hırvat hocanın da rakiplerinin Evkur Yeni Malatyaspor'a yenildiği maçı defalarca izlediği öğrenildi. Bu arada dün akşam tesislerinde son taktik çalışmasını yapan Galatasaray, yemeğin ardından 21:45'te özel uçakla Ankara'nın yolunu tuttu. Galatasaray'ı taraftarı coşkuyla karşıladı.

Editör: TE Bilişim