Kara: “Trabzon’da, G.Saray’ın okul açmasi kimsenin haddine değildir. Trabzon bir futbol fabrikasıdır ve bütün amatör futbol kulüpleri okuldur. Kesinlikle bu işi engelleyeceğiz.”

Karadeniz ekibiyle G.Saray arasındaki ipler bir kez daha gerildi. Son olarak Burak Yılmaz transferinde karşı karşıya gelen iki kulüp arasında bu kez okul tartışması çıktı. Yönetim Kurulu Üyesi Engin Kara, “Trabzon’da G.Saray okulu açmak kimsenin haddi değildir. Trabzon bir futbol fabrikasıdır. Trabzon’daki bütün amatörler bütün futbol kulüpleri zaten bir okuldur. Gerekli talimatları ilgili yerlere verdim. Bu işin peşini bırakmayıp bu okulun kesinlikle faaliyete geçmesini engelleyeceğim” dedi.

O OKUL AÇILSA DA KAPANACAKTIR

Kara rakiplerine şöyle mesaj yolladı: “Trabzon’da G.Saray futbol okulu açacakmış. Şimdi öğrendim ve hemen irtibata geçtim. İlgilenen arkadaşı buldum ve ‘Trabzon’da Trabzonspor okulundan başka okul açılamaz’ dedim. Kesinlikle bir Trabzonsporlu yönetici olarak bunu hazmedemem. Kesinlikle bu okul Trabzon’da açılamaz ve müsaade etmeyeceğim.  Gereği yapılacaktır. O futbol okulu kapanacaktır. Buradan herkese söz veriyorum.”

Editör: TE Bilişim