Sivasspor'u sahasında 2-1 mağlup eden Trabzonspor tam 9 sene sonra liderlik koltuğuna oturdu. Sivasspor'un düşüşü devam ederken maçın sonunda bordo mavili taraftarlar ve oyuncular büyük bir sevinç yaşadı.

Süper Lig'de 22. haftanın en önemli maçında Trabzonspor evinde sezonun flaş takımlarından Sivasspor'u konuk etti. Şampiyonluk yarışı için kritik bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı Karadeniz ekibi 2-1 kazanarak maç eksiğine rağmen liderlik koltuğunda yer aldı. Bordo mavililerin gollerini Sörloth ve Caner (k.k) atarken Sivasspor'un tek sayısı da Yatabare'den geldi.

Fırtına Liderlik Koltuğunda

Son olarak 2010-2011 sezonunun 29. haftasında liderlik koltuğunda yer alan Trabzonspor tam 9 sene sonra bir kez daha bu sevinci yaşadı. Aldığı galibiyet ile puanını 44 yapan bordo mavililer maç eksiğine rağmen zirvede yer alırken Sivasspor ise 42 puanda kaldı.

Gelecek hafta zorlu deplasmanda İstanbul'da Beşiktaş'ın karşısına çıkacak olan Trabzonspor'da sarı kart gören Obi Mikel, siah beyazlılara karşı forma giyemeyecek. Sivasspor ise evinde Alanyaspor'u konuk edecek. Medical Park Stadyumu'nu tamamen dolduran bordo mavili taraftarlar ise mücadele sonunda liderliği oyuncular ile birlikte doyasıya yaşayarak rakiplerine de gözdağı verdi.

Editör: TE Bilişim