Karşıyaka'da Kadir Bakırtaş ayrılıyor

Karşıyaka'da Kadir Bakırtaş ayrılıyor
Karşıyaka'da Kadir Bakırtaş'ın ayrılığı kesinleşti.

3'üncü Lig 4'üncü Grup'ta mücadele eden Karşıyaka, sezon hazırlıklarını Kartepe kampında sürdürüyor. Ancak, kadroda önemli bir değişiklik yaşanmak üzere. Geçen sezon 30 maçta forma giyip 3 gol atan 22 yaşındaki ön libero Kadir Bakırtaş, kulüpten ayrılacak.

Kulüp yönetimi, üst liglerden Kadir Bakırtaş için gelen teklifleri değerlendirerek oyuncuya kulüp araması için izin verdi. Bonservis geliri elde edilmesi planlanıyor. Kadir Bakırtaş, geçen sezon kadroda kalan iki futbolcudan biriydi; toplamda 16 oyuncunun ayrıldığı bir sezondan sonra bu ayrılık dikkat çekiyor.

Öte yandan, 26 Haziran'daki kongrede göreve gelen yönetim, alacakları için Futbol Federasyonu aracılığıyla kulübe ihtar çeken Kadir Bakırtaş'a temmuz ayı başında 727 bin TL ödeme yaparak, serbest kalmasının önüne geçmişti. Bu ödeme, eski başkanlardan Azat Yeşil'in desteğiyle gerçekleştirilmişti.

253481-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.