Süper Lig takımlarından Beşiktaş, devre arası transfer sezonunun son saatlerinde bir zamanlar Barcelona forması da giyen Ganalı yıldız oyuncu Kevin-Prince Boateng'i kadrosuna dahil etti. Beşiktaş'ın Ganalı oyuncu ile 1,5 yıllığına anlaştığı vurgulandı.

Siyah beyazlılar devre arası transfer sezonunun son gününde beklenen bombayı nihayet patlattı. Ganalı yıldız oyuncu Boateng'i son günde kadrosuna katan Beşiktaş, taraftarlarını bir kez daha heyecanlandırırken Sergen Yalçın'ın bu transferi bizzat istediği ortaya çıktı.

1,5 Yıllığına Beşiktaş'ta

Dün Vodafone Park'ta gerçekleştirilen imza töreninde Sergen Yalçın ile coşan siyah beyazlı taraftarlar devre arası transfer sezonunun bitimine saatler kala Boateng'i kiralık olarak 1,5 yıllığına kadrosuna katmayı başardı. Bu sezon bitimine kadar siyah beyazlılardan 350 bin euro kazanacak olan Boateng'in Beşiktaş'ta nasıl bir grafik çizeceği ise şimdiden merak konusu olmakta.

İtalyan Ligi takımlarından Fioretina'da sezon başından bu yana 15 maçta forma giyen Ganalı yıldızın sadece 1 gol atabilmesi kafalarda soru işareti bıraksa da Sergen Yalçın'ın oyuncunun tecrübesinden yararlanacağı ifade edildi. 

Editör: TE Bilişim