Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden biri olan Alex de Souza'nın şehitler için yaptığı paylaşım herkesi duygulandırdı. İdlib'de hava saldırısında şehit olan 33 askerimizin ardından paylaşım yapan Alex, herkesten alkış aldı.

Ülkemiz İdlib şehitlerine ağlarken Türk halkı ile her zaman gönülden bir bağ kuran Fenerbahçe efsanelerinden Alex de Souza bir kez daha gönülleri fethetmeyi başardı. Hem Türk futbolunun hem de Fenerbahçe'nin unutulmaz yıldızlarından biri olan Alex, şehitlerimiz hakkında paylaşımda bulundu.

Saygıdan Fotoğrafı Kırptı

Alex sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, hayatını kaybeden ve şehit olan askerlerimiz için oldukça üzgün olduğunu belirterek baş sağlığı mesajında bulundu. Alex ayrıca Türkiye bayrağı içerisindeki formasının ön kısmını yayınlaması da dikkatlerden kaçmadı.

Herhangi bir takım fark etmeden Türk spor severlerin her zaman gönlünde apayrı bir yeri olan Alex de Souza, gülümsediği Türkiye tişörtlü fotoğrafının üst kısmını saygıdan ötürü kırpması da gözlerden kaçmadı. Alex'in bu hareketini takdir eden çoğu sosyal medya kullanıcı Alex'e teşekkür etti.

Alex

Editör: TE Bilişim