Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe sürpriz takımlarından Kırklarelispor'u deplasmanda 3-0 devirmeyi başardı. Sarı lacivertliler böylece rövanş maçı öncesinde büyük bir avantajı da kapmış oldu.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında sarı lacivertliler deplasmanda konuk olduğu Kırklarelispor'u 3-0 devirerek rövanş öncesinde büyük avantaj yakaladı. Fenerbahçe'ni etkili oyunu gözlerden kaçmazken yedek futbolcuların performansı da göz doldurdu.

Avantaj Fenerbahçe'de

Daha önceki turlarda Ankaragücü, Gaziantep ve Başakşehir'i kupanın dışına iterek büyük bir sürprize imzasını atan Kırklarelispor bu sefer de sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Kırklarelispor'un henüz maçın başındaki golü ofsayt nedeni ile sayılmadı. Fenerbahçe'nin gollerini penaltıdan Deniz Türüç, Mevlüt Erdinç ve İbrahim Süngürlü kendi kalesine attı.

Türkiye Kupası çeyrek finalinde Kırklarelispor ile Fenerbahçe takımları 3-0'ın rövanşında 11 Şubat 2020 Salı akşamında Kadıköy'de karşı karşıya gelecekler. Bu turu geçen takım büyük ihtimalle yarı finalde Trabzonspor'a rakip olacak.

Editör: TE Bilişim