Süper Lig'in 26. hafta maçında Konyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Konyaspor Fenerbahçe maçının beIN Sports tarafından şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda 14 Mart Cumartesi günü saat 20.00'da başlayacak olan Konyaspor Fenerbahçe maçı corona virüs salgını nedeniyle şifresiz olarak yayınlanacağı söylenmekte. Hakem Hüseyin Göçek'in düdük çalacağı mücadelenin beIN Sports tarafından şifresiz yayınlanması gündemde.

Son haftalarda kötü bir performans gösteren sarı lacivertliler uzunca bir süredir galibiyet hasreti çekiyor. 40 puanla 7. sırada bulunan Fenerbahçe'nin rakibi Konyaspor ise 23 puanla küme düşme hattında yer alıyor.

Konyaspor Fenerbahçe Maçı Şifresiz Mi?

Konyaspor'da sakatlıkları bulunan Miya ve Anicic ile kart cezalısı olan Serkan Kırıntılı bu mücadelede oynayamayacaklar. Fenerbahçe'de de sakatlıkları bulunan Sadık Çiftpınar, Max Kruse ve Nabil Dirar kadroya alınmazken kart cezalıları Tolgay Arslan, Serdar Aziz, Ozan Tufan ve Altay Bayındır da bu mücadelede yoklar.

Konyaspor: Ertuğrul, Skubic, Selim, Uğur, Sitya, Hadziahmetovic, Jonsson, Shengelia, Milosevic, Ömer Ali, Bajic

Fenerbahçe: Harun, Isla, Falette, Luiz Gustavo, Hasan Ali, Emre Belözoğlu, Tolga Ciğerci, Miha Zajc, Deniz Türüç, Mehmet Ekici, Vedat Muriqi

Konyaspor Fenerbahçe maçının beIN Sports tarafından şifresiz yayınlanması gündemde.

Editör: TE Bilişim