Bayram yaptığı açıklamada maçların seyircisiz oynanacağını vurgulayarak, TV’den şifreli olarak yayınlanacağına dikkat çekti.

Şifreli yayınlanan maçların kahvehanelerde yığılmalara sebep olacağını söyleyen Bayram, bazı maçların şifresiz yayınlanmasını istedi.

Vedat Bayram şu paylaşımı yaptı “Bugün lige start veriliyor. Maçlar seyircisiz fakat canlı yayınlanacak. Bir spor adamı olarak öneri ve dileğim; tribünlerde alınan tedbirin, kahvehanelerde ihmal edilmemesidir. Hatta mümkünse, yayıncı kuruluşa devlet desteği ile haftalık maçlardan bir kaçı şifresiz yayınlansın.”

Süper Lig, Koronavirüs salgını sonrası kaldığı yerden seyircisiz maçlarla devam edecek.

Koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafeyi korumak ve hastalığın yayılımını engellemek için Süper Lig'e ara verilmişti. Kontrollü normal hayata geçiş döneminde ara verilen Süper Lig de bugün başlıyor.

Fenerbahçe'de Hes Kablo Kayserispor karşısında takımın başında Tahir Karapınar yer alacak..

Fenerbahçe - Kayserispor maçı 12 Haziran 2020 Cuma günü saat 21.00'da başlayacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve İbrahim Bozbey yapacak. Dördüncü hakem ise Cihan Aydın olacak.

Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından şifreli olarak ekranlara gelecek.

Editör: TE Bilişim