Premier Ligi takımlarından Manchester City'nin sezon sonunda Messi ile transfer bombasını patlatmaya hazırlandığı iddia edildi. Arjantinli yıldızın ise bu konuda nasıl bir tavır alacağı şimdiden merak edilmekte.

Barcelona'da henüz geleceği belli olmayan Messi'yi transfer etmek isteyen takımlar şimdiden sıraya girdi. Katalan ekibi ile henüz masaya oturmayan Messi'nin 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunması ise Barcelona'nın elinde en büyük koz olarak görünüyor. Guardiola'nın eski öğrencilerinden biri olan Messi ise futbol döneminin son günlerinde artık Barcelona ile olan defteri de kapatmak istiyor.

Manchester City Peşinde

Barcelona'da direktörlerden Abidal ile sorunları olduğu gözlemlenen Messi'nin sezon sonunda Katalan ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Manchester City'nin nasıl bir teklifle İspanyol kulübünün kapısını çalacağı şimdiden merak ediliyor. Ancak sözleşmede yer alan özel bir madde ile Messi'nin takımdan ayrılmasının bedelsiz olabileceği bile iddia ediliyor.

Şu ana kadar futbol kariyerinde Barcelona harici başka hiçbir takımda forma giymeyen Messi'nin toplamda 622 golü bulunuyor.

Editör: TE Bilişim