Bir dönem siyah beyazlıları çalıştıran hocaların başında gelen Lucescu sonunda Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu. Lucescu, Sergen'in zamanında çok iyi bir futbolcu olduğunu söyleyerek mutlaka hoca olarak da Beşiktaş'a katkısının olabileceğinden söz etti.

Siyah beyazlıları 100. yılında şampiyonluk yaşatan hocalardan Rumen çalıştırıcı Lucescu, Beşiktaş'ın şampiyonluk şansını değerlendirirken Sergen Yalçın için de kayda değer sözler sarf etti. Sergen'in bu işten çok iyi anladığını belirten Lucescu, onun başarılı olacağına inandığını belirterek siyah beyazlı formayı giyerken de takımı için elinden geleni yaptığını ifade etti.

Sergen Patrondur

Gaziantep maçında siyah beyazlı yöneticilerin kendisini İstanbul'a davet ettiğini söyleyen Lucescu, hasta olduğu için gidemediğini ancak en kısa zamanda tribünlerle buluşmak için çok heyecan duyduğunu belirtti.

Sergen'in siyah beyazlılara çok şey katacağına inandığını söyleyen Lucescu, Beşiktaş'ta patronun o olduğunu ve takımın havasını bozmak istemediğinden yönetim kadrosunda yer alamayacağını da sözlerine eklemeden geçemedi. Siyah beyazlıların mutlaka gençlere yer vermesi gerektiğinin de altını çizen Lucescu, bunun için daha önlerinde çokça zaman olduğuna da değindi.

Editör: TE Bilişim