Muğlaspor, Yiğitali Bayrak ile anlaştı
2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek Muğlaspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Kulüp, dış transferde Bursaspor'dan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Yiğitali Bayrak ile anlaşma sağladı. İmza töreni kulüp tesislerinde gerçekleşti ve başkan vekili Muhammet Ali Bahçeyaka da törene katıldı.
Yiğitali Bayrak, imza sonrası yaptığı açıklamada Muğlaspor'a geldiği için mutlu olduğunu, sahada takımına katkı sağlamak istediğini ve taraftarlarla birlikte güzel bir sezon geçirmeyi umduğunu belirtti. Profesyonel kariyerine Gölcükspor'da başlayan Bayrak, daha sonra Derincespor, Kocaelispor, Kastamonuspor ve Bursaspor takımlarında forma giydi.
Muğlaspor ayrıca, iç transferde savunma oyuncusu Sırat Yeşilördek ile sözleşme yeniledi. Yeşilördek, geçen sezon şampiyonlukta pay sahibi olmanın kendisi için çok değerli olduğunu, kulüpteki aile ortamından memnun olduğunu ve taraftar desteğiyle yeni sezonda da aynı kararlılıkla mücadele edeceğini ifade etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.