Muğlaspor'da Birlik ve Beraberlik: 2. Lig'de Kalıcı Olma Hedefi
Muğlaspor Kulübü, 2. Lig'e yükselmesinin ardından başlattığı ilçe ziyaretlerine Menteşe'de devam etti. Kulüp yönetimi, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve esnaflarla bir araya geldikten sonra Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'nda (MUTSO) bir basın toplantısı düzenledi.
Toplantıya Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Vali Yardımcısı ve Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, CHP Muğla Milletvekilleri Gizem Özcan ve Cumhur Uzun, AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ve çeşitli siyasi parti temsilcileri katıldı. Kaymakam Eriş, Muğlaspor etrafındaki birlikteliğin önemini vurgulayarak, tüm siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının kulübe destek verdiğini belirtti ve kulüp yönetimini tebrik etti. Başkan Aras ise Muğlaspor'un ilin ortak değeri olduğunu, hedeflerinin sadece A takımının başarısı değil, kurumsal bir yapı oluşturmak ve bu yapının uzun yıllar devam etmesini sağlamak olduğunu ifade etti.
Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, alt yapıdan üst yapıya taşıyacak bir sistem kurmayı hedeflediklerini açıkladı. AK Parti Milletvekili Mete, yıllardır eksikliğini hissettikleri 'Muğla lobisinin' oluşmaya başladığını belirterek, Başkan Kıyanç ve Başkan Aras'a teşekkür etti. CHP Milletvekili Özcan, gençlerin spor yapmaları ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için kulübe destek vereceklerini söyledi. MUTSO Başkanı Karakuş ise siyasilerin bir araya gelmesinin zorluğuna değinerek, Muğlaspor'un birleştirici gücünden bahsetti. Başkan Kıyanç, herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını, alt yapı çalışmaları ve sponsorluklar hakkında bilgi vererek, Mikroman Maden'in 10 milyon lira, Polgün'ün 4 milyon lira ve Dokuru firmasının 4 milyon lira sponsorluk yaptığını açıkladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.