Süper Lig’in son 15 maçında rakiplerine geçit vermeyen ve kulübün yenilmezlik rekorunu kıran Antalyaspor’da başarının mimarı olan Nuri Şahin, ortaya koyduğu istatistikle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kırmızı-Beyazlıların yenilmezlik rekorunun kırılmasının ardından Kasımpaşa karşısında alınan 3 puanla birlikte bir sezonda deplasmanda en çok puan toplayan teknik adam olmayı başaran Nuri Şahin, eski hocası ve ‘idolüm’ dediği Jürgen Klopp’un rakibi oldu. Avrupa’nın 5 büyük liginde ve Süper Lig’de son 15 maçta yenilgi yüzü görmeyen 3 takım yer alırken, bunların arasında Nuri Şahin’li Antalyaspor ve Jürgen Klopp’lu Liverpool da yer aldı.

MILAN 15 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Avrupa’nın 5 büyük liginde ve Süper Lig’de İtalya Serie A lideri Milan, İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk umuduyla son haftaya giren Liverpool ve Avrupa kupalarına katılma hedefini kılpayı kaçıran Antalyaspor, son 15 maçta kaybetmeyen 3 takım oldu. Stefano Pioli yönetimindeki Milan, son 15 maçta 10 galibiyet ve 5 beraberlik alırken, Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor da aynı performansı sergiledi.

KLOPP’UN SERİSİ 17 MAÇ

Milan ve Antalyaspor, yenilmezlik serisini 15 maça taşırken, Jürgen Klopp yönetimindeki Liverpool ise 17 maçtır rakiplerine boyun eğmiyor. 17 haftada 14 galibiyet ve 3 beraberliğe imza atan İngiliz ekip, sezonun tamamlanmasına 2 hafta kala lider Manchester City’nin 4 puan gerisinde şampiyonluk umutlarını sürdürdü. (Lider)

Editör: TE Bilişim