Ve Beşiktaş sonunda Oğuzhan Özyakup ile yollarını resmen ayırdı. Geçen sezondan bu yana formunda yaşanan büyük düşüş sebebi ile siyah beyazlı formaya adapte olamayan Oğuzhan'ın Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenoord ile her konuda anlaşma sağladığı iddia edildi.

Ve Oğuzhan Özyakup resmen Feyenoord ile her konuda anlaşma sağladı. Hollanda'ya imza için giden genç oyuncu Oğuzhan'ın yapılacak olan sağlık kontrollerinin ardından Feyenoord ile resmi sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.

Ülkemizde yer alan resmi spor kuruluşlarından birine konuşan Oğuzhan Özyakup bir gün geldiğinde yeniden siyah beyazlı formaya kavuşacağını belirtti. Oğuzhan sezon başında Fikret Orman şimdi de Abdullah Avcı'nın takımdan ayrıldığını söyleyerek kimsenin burada kalıcı olmayacağını ve tüm bu gelişmelerin sadece siyah beyazlı takım lehine sonuçlanması adına takipçisi olacağını sözlerine ekledi.

Yakında İmza Atacak

Hollanda'da ilk 11 forması giyebileceği bir takıma gideceğini söyleyen Oğuzhan, Feyenoord'un yeterince kaliteli bir ekip olduğunu ve sadece daha da fazla mutlu olmak adına orada bulunacağını ifade etti. Sergen Yalçın ile de özel bir görüşme yaptığını belirten Oğuzhan, onun kaliteli bir isim olduğunu ve kendisinin de fikirlerini alarak böyle bir karar imza attığını dile getirdi. Şenol hoca ile de bir görüşme yaptığını söyleyen Oğuzhan böyle bir karar aldığı içinde asla pişman olmayacağını sözlerine eklemeden geçemedi.

Editör: TE Bilişim