Orange Padel, Antalya'daki Uluslararası Padel Şampiyonasında Son 16'ya Kaldı
İzmir'in ilk padel kulübü Orange Padel, Antalya'da düzenlenen uluslararası padel şampiyonasında büyük bir başarıya imza attı. 7-11 Mayıs tarihleri arasında 27 farklı ülkeden 48 takımın katıldığı FIP Bronze Antalya-2025 turnuvasında, Orange Padel takımı son 16 turuna kadar yükseldi.
Orange Padel adına Atakan Özuysal, Kaan Göne, Ali Özbayrak ve Efe Özbayrak mücadele etti. Özellikle Kaan Göne ve Ali Özbayrak ikilisi, Türkiye'de bugüne kadar düzenlenen en geniş katılımlı padel turnuvasında son 16'ya kalarak ülkemiz adına bir ilki gerçekleştirdi. 20 kadın takımının da yer aldığı bu prestijli organizasyonda elde edilen başarı, kulüp yöneticilerini gururlandırdı.
Orange Padel Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Yurdakul, bu başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hedefimiz padeli İzmir'in en popüler spor dalları arasına sokmak. Bu başarı, ivmemizi daha da hızlandıracak. FIP takviminde yer alan ve katıldığımız ilk uluslararası şampiyonada elde ettiğimiz bu sonuç çok sevindirici. Yakın zamanda önemli bir iş birliğiyle ilgili de güzel haberler paylaşacağız." şeklinde konuştu.
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.