UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Avusturya temsilcisi LASK Linz’i konuk eden Beşiktaş, bu karşılaşma öncesinde UEFA’ya verilen listeyi yenilemiş ve Quaresma, Pepe, Vida ve Enzo Roco’yu da kadroya dahil etmişti. Siyah-beyazlılarda, LASK Linz maçında Pepe ilk 11’de sahaya çıkarken, Quaresma ve Enzo Roco yedekler arasında yer aldı. Transfer gündeminde adı ilk sırada olan Vida ise karşılaşmanın 18 kişilik kadrosunda yer almadı. Domagoj Vida, karşılaşmayı ailesiyle birlikte tribünden takip etti.

TRİBÜNLER DOLDU

Beşiktaş’ın Avusturya ekibi LASK Linz ile karşılaştığı mücadelede siyah-beyazlı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. 30 binin üzerinde taraftar, tribünlerdeki yerini aldı.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Beşiktaş LASK Linz’i konuk ederken, tribünler doldu. 30 binin üzerinde siyah-beyazlı taraftar, takımlarına destek vermek için Vodafone Arena’ya geldi. Havanın sıcak olması ve karşılaşmanın hafta içinde oynanmasına rağmen, Beşiktaşlı taraftarların tribünleri doldurması dikkatlerden kaçmadı.

ZEMİN DÜZELMEDİ

Vodafone Park’ın zemininde yaşanan bozulmalar dikkatlerden kaçmadı. Shakira’nın bu statta verdiği konserden bu yana zemindeki bozukluk devam ediyor.

Shakira’nın temmuz ayı ortasından verdiği konser nedeniyle Vodafone Park’ın zemininde yaşanan bozulma, LASK Linz maçında da dikkat çekti. Özellikle Shakira’nın sahnesinin kurulduğu bölümde yaşanan bozulmalar nedeniyle siyah-beyazlı yönetim yaklaşık 1 aydır sahaya bakım yapıyordu. İlk yarıda Tolga Zengin’in koruduğu kale tarafında çimlerin çok seyrek olması ekranlara da yansıdı.

Kaynak: iha