Reis: "Hedefimiz ligi 3'üncü sırada bitirmek"

Reis: "Hedefimiz ligi 3'üncü sırada bitirmek"
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Sivasspor maçının zorlu geçeceğini ancak ligi 3'üncü sırada bitirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Sivasspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Reis, zorlu bir karşılaşma beklediklerini, ancak her maçı kazanma hedefiyle sahaya çıkacaklarını vurguladı. Son haftalardaki performanslarından memnuniyet duyan Reis, takımın güçlü bir karakter sergilediğini belirtti.

Sivasspor'un ligde kalma mücadelesinin farkında olduklarını ifade eden Reis, "Yarınki maç onlar için son şans olabilir," dedi. Ancak Samsunspor'un da ligi üçüncü sırada tamamlama hedefi olduğunu hatırlatan Reis, şu an dördüncü sırada yer aldıklarını ve bu hedefe ulaşmak için mücadele edeceklerini söyledi. Bu maçın taraftarlar için büyük önem taşıdığının altını çizen Reis, Samsunspor'un da puanlara ihtiyacı olduğunu belirtti.

Reis, olası bir galibiyetin hem takım hem de taraftarlar için büyük bir kutlama olacağını dile getirdi. Avrupa Ligi'ne katılımın garanti olmasına rağmen, oyuncuların rehavete kapılmayacağını ve konsantrasyonlarını koruyacaklarını düşündüğünü ifade etti. Üçüncü sırada bitirmenin, eleme maç sayısını azaltacağını ve doğrudan Konferans Ligi gruplarına kalmayı sağlayacağını belirten Reis, bu nedenle üçüncü sırayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. Ancak bu hedefe ulaşmanın kolay olmayacağının, rakiplerin sonuçlarının da belirleyici olacağının altını çizdi.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.