Sakaryalı güreşçiler İran'da İsrail saldırıları sırasında tehlike atlattı
Sakarya'dan İran'da uluslararası bir güreş müsabakasına katılan sporcular, İsrail'in saldırıları nedeniyle büyük bir tehlike yaşadılar. Hendek Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Samet Başar ve diğer sporcular, İsrail saldırılarının yaşandığı geceyi ateş altında geçirdiklerini anlattılar.
AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, yaşananları kamuoyu ile paylaşarak sporcuların korku dolu anlarını dile getirdi. İnci, sporcuların güvenliği için tüm imkanların seferber edildiğini ve büyükelçiliğin tahsis ettiği araçlarla Van sınır kapısından Türkiye'ye dönüş yolculuğuna başladıklarını açıkladı.
Milletvekili İnci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sporcuların güvenliği için gösterdiği çabalar nedeniyle teşekkür etti ve ülkenin her bireyine sahip çıktığını vurguladı. DHA'nın aktardığına göre, sporcular sabaha karşı Türkiye'ye ulaşmak için yola çıktılar.
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.