Başkanı için bir mektup yazan Selçuk "3 sezon boyunca unutulmaz zaferler kazandık. Yola omuz omuza devam edelim" dedi. Bu satırları okuyan Aysal'ın oldukça hüzünlendiği öğrenildi. 



BAŞKANI İKNA TURLARI

Galatasaray'la ilgili yeni projeleri Divan Kurulu tarafından bir türlü onaylanmayan Ünal Aysal, seçim kararı alarak camiayı şoke etmişti. Eski başkanlardan Faruk Süren ve bir dönem beraber çalıştığı Ali Dürüst gibi isimlerin çağrılarına rağmen, Aysal kesinlikle göreve devam etmeyeceğini söylüyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar ve teknik direktör Prandelli de Aysal'dan yeniden aday olmasını istiyor. Fakat bütün bu isteklere şu ana kadar olumlu bir yanıt alınamadı. Başkanı ikna çabalarına futbol takımının kaptanı Selçuk İnan da katıldı. AMK'nın haberine göre; Selçuk, çok sevdiği başkanı için bir mektup kaleme aldı."Lütfen bizi bırakmayın"



"LÜTFEN BİZİ BIRAKMAYIN" 

Yıldız futbolcu, "3 sezon boyunca kazandığımız kupalar, yaşadığımız zaferler sizi camiamızda daha da yüceltti. Kadıköy'de kaldırdığımız şampiyonluk kupasını, ertesi sene kıran kıran geçen şampiyonluk yarışını, ya da Juventus zaferini nasıl unutabiliriz? Birlikte, omuz omuza kazandığımız bunca başarıyı sürdürmek elimizde. Futbol ailesine kişiliğiniz ve kibarlığınızla daha çok şey verecekken, sizden bizi bırakmamanızı istiyoruz" dedi. Bu satırları okuyan Aysal'ın oldukça hüzünlendiği ve gözyaşlarını tutmakta zorlandığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim