Ve Beşiktaş sonunda Sergen Yalçın'a kavuştu. Beşiktaş Kulübü resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan videoya siyah beyazlı taraftarlar yoğun bir ilgi gösterirken kısa zamanda 40 bin beğeni alması da gözlerden kaçmadı.

Siyah beyazlı taraftarlar sonunda çok istedikleri transfere nihayet kavuştu. Yeni teknik direktör için hazırlanan video takipçilerden tam not almayı başarırken siyah beyazlı taraftarlar da ücretsiz olarak tertip edilecek olan imza töreni için Vodafone Park'a davet edildi. Dünde Yarına adlı paylaşım ile Beşiktaşlı taraftarların beğenisine sunulan video sadece 1 saat içerisinde 20 bin defa retweet edilirken 40 binden fazla da beğeni alarak gönüllerde taht kurdu.

İmza Töreni Vodafone Park'ta

Siyah beyazlılar bunun yanında yeni hocaları Sergen Yalçın için 30 Ocak perşembe gününde mabedleri Vodafone Park'ta bir imza töreni tertip edecek. Beşiktaş Kulübü'nden konu hakkında yapılan açıklamada Vodafone Park'ta düzenlenecek olan imza töreninin saat 19.03 de başlayacağı ve ücretsiz olacağı bilgisi verildi.

Yeni hoca Sergen Yalçın ilk kez Çaykur Rizespor maçında sahada takımının başında yer alacak ve yardımcılıklarını da Murat Şahin ile beraber Çağdaş Atan yapacak. Siyah beyazlı yönetimin bu isimler ile beraber ekipte Şenol Fidan ve Gökhan Keskin gibi tecrübelilere de ter vermesi beklenmekte.