Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçmiş sezon değerlendirmesi, yeni sezon transfer planlamaları, borç yapılandırmaları gibi konular hakkında açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi, “Avcı’yla anlaşamazsak mahkeme devam edecek” dedi.

“SERGEN HOCAYI GÜNDEMİMİZE GETİREN MESUT URGANCILAR’DIR”

Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar’ın, Sergen Yalçın’ı takımın başında istemediğine yönelik çıkan haberlere de açıklık getirdi.

Bunların gerçeği yansıtmadığını söyleyen Çebi, “Çalışan profesyonellerimizle ilgili bazı şeyler var, yazılanlar var. O orada kalmalı, bu buraya gitmeli falan. Kimin nerede, ne kadar faydalı olacağını benden daha iyi şu anda kimse bilemez. Onun için taraftardan, sosyal medyada yazan, çizenlerden rica ediyorum. Onu oraya koyun, bu burada kalsın gibi söylemlerle lütfen gelmesinler. Kendilerini de yormasınlar. Çok garibime giden bir şey var. Mesut Urgancılar benim genel sekreterim. Geldiği günden beri kulübün her türlü hizmetine koşmuş, genel sekreterlik vazifelerini dört dörtlük yapmaya çalışmış bir yöneticim. Benim için çok da değerli. Sergen hocayı istemediği şeklinde söylemler var. Ben net bir şekilde söylüyorum; bizim yönetim kurulumuzda hocanın gelmesine muhalif olan hiç kimse yoktu. Hepsi de destek oldular ve zaten karşılığını da hocamızdan aldık, gördük. Yöneticilerimizden Mesut Urgancılar benim sportif danışmanım. İbrahim Altınsay’la beraber Sergen hocayı gündemimize getiren Mesut Urgancılar’dır. Dolayısıyla bu tarz söylemler tamamıyla bu yönetime zarar vermek adına başkaları tarafından planlanmış oyunlardır. Biz bu oyunlara gelmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim