Sergen Yalçın şampiyonluk yarışı hakkında iddialı açıklamalarda bulundu. Gelecek hafta 4 maçı da kazanmaları halinde şampiyonluk potası içerisinde yer alacaklarını belirten Yalçın bunun için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Sahasında Gaziantep FK ile çok önemli bir maça çıkacak olan siyah beyazlılarda tek hedef galibiyet oldu. Oldukça zorlu bir fikstür içerisine girecek olan Beşiktaş önce Gaziantep FK sonra Başakşehir ile deplasmanda sonrasında sahasında Trabzonspor ve onun ardından da deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş'ta Tek Hedef Galibiyet

Sergen Yalçın oldukça zorlu bir fikstüre girdiklerini ifade ederek, yavaş yavaş sona doğru yaklaştıklarını ve iyi oynamaları halinde bu maçlardan 12 puan alarak şampiyonluk potası içerisine girebileceklerini belirtti. Futbolcularına inandıklarını söyleyen Yalçın, kaybedilecek 1 puanının bile sezonda tüm emeklerin heba olacağını dile getirerek konuşmak için oldukça erken olduğuna da değinmeden geçemedi.

Siyah beyazlı taraftarlar önünde imza atarak yeniden eski yuvasına geri dönen Sergen Yalçınlı Beşiktaş ilk resmi maçında geçen hafta deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-1 ile geçmeyi başarmıştı. Siyah beyazlılar kart sınırında olan Atiba, Umut, Gökhan ve Burak ise cezalı duruma düşmeleri halinde gelecek haftaki Başakşehir maçında oynayamayacaklar.

Editör: TE Bilişim