Süper Lig takımlarından siyah beyazlılarda Sergen Yalçın sonunda resmi imzayı attı. Vodafone Park'ta düzenlenen imza töreninde söz alan Yalçın, oldukça heyecanlı olduğunu ve Beşiktaş'a gelmekten dolayı oldukça keyif aldığını sözlerine ekledi.

Kötü gidişatın ardından Abdullah Avcı ile yollarını ayıran siyah beyazlılar efsane oyuncusu Sergen Yalçın ile 1,5 yıllığına anlaşma sağladı. Vodafone Park'ta düzenlenen ve yaklaşık 20 bin kadar taraftarın katıldığı imza töreninde muhteşem anlar yaşanırken içeri girmek isteyen siyah beyazlılar kapıda metrelerce uzayan kuyruklar oluşturdu.

Sergen Yalçın için durmadan tezahüratlar yapan Beşiktaş taraftarları tam saat 19.03 de ortalığı birbirine kattı. Stadın zeminine çıkan Sergen Yalçın, siyah beyazlı taraftarlar tarafından büyük bir coşku içerisine karşılanırken yönetim kurulu ve ekibi de tam kadro hazır bulundu.

Sergen Yalçın'dan Teşekkür

Sergen Yalçın imza töreninde heyecan içerisinde olduğunu ve hayatının hiçbir döneminde bu kadar adrenalin yaşamadığına dikkati çekti. Milyonlarca siyah beyazlı taraftarlara teşekkürlerini ileten Yalçın, kendisine güvenen ve inanan yönetim kurulu ve ekibine de teşekkür etti. 

Başkan Ahmet Nur Çebi ise siyah beyazlı taraftarların 'Paralar nerede Fikret Orman?' tezahüratı için ise yerinin burası olmadığını ve onu da yakın bir zamanda halledeceklerinin sözünü verdi.

Editör: TE Bilişim