~~Yeşil güven ve huzuru temsil eder. Aşkta yeşil sakinleştirici ve huzur vericidir. Yeşil sadakatin rengidir. Bu rengi sevenlerin cinsel hayatı masumdur.

~~Bu dinlendirici ve insanı rahatlatan bir renktir. Aşk rengi pembe olanlar neşeli kişilerdir.Heyecanlı ve pozitif kişillerdir.

~~Kırmızının aşkın ve arzunun rengi olduğunu hepimiz biliyoruz.Sevdiği renk kırmızı olan kışkırtıcı ve heyecan verici bir kişiliğe sahiptir. Aşktaki ihtırasının yanında herzaman başka bir aşkada hazırdır.Kırmızı sevenler ateşli bir cinsel yaşama sahiptir.

~~Turuncu seven kişiler duygusal ve hassas kişilerdir. Canlı ve heyecan verici ilişkiler tam onlara göredir. Cinsel ilişkide fantazileri oldukça geniştir ve şehvetlidirler.~~Beyaz rengi sevenler asil, nazik, alçakgönüllü kişiler olurlar. Beyaz seven kişiler cizsellikte sıradışı olan kişiler değillerdir. Farklılıktan cekinebilirler.

~~Asiliğin ve kendıne güvenin rengi mor. Mor sevenlerin sanata yatkınlığı yüksek ve hayal dünyası geniştir. Aşkta ruh ikizini ararlar.

~~Kahverengi seven kişiler paylaşımcı kişilerdir. Aşk hayatlarında inişli çıkışlı değillerdir. Dengesizliklerden hoşlanmazlar.

~~Alkta tutkudan uzak bir renktir. Aşk konusunda bencil olabilirler. Entellektüel, zeki ve kendine güveni tam olan kişiler olurlar.

~~Sevdiğiniz renklerin kişiliğiniz hakkında tüyolar verdiğini biliyor muydunuz?Kişiliğinizin cinsel yansımaları hakkında bakın renkler neler söylüyor .....

Bu rengi sevenler oldukça tutkulu dominant karakterlerdir. Monotonluk onların tek tahammül edemiyceği şeydir.

Editör: TE Bilişim