Suvermez Kapadokyaspor TFF 3'üncü Lig'e yükseldi: Şampiyonluk coşkusu Nevşehir'i sardı

Suvermez Kapadokyaspor TFF 3'üncü Lig'e yükseldi: Şampiyonluk coşkusu Nevşehir'i sardı
Suvermez Kapadokyaspor, Bölgesel Amatör Lig Play-Off finalini kazanarak TFF 3'üncü Lig'e yükseldi ve Nevşehir'de coşkulu bir şampiyonluk kutlaması gerçekleştirdi.

Bölgesel Amatör Lig Play-Off finalinde Hendekspor'u penaltılarla mağlup ederek TFF 3'üncü Lig'e yükselen Suvermez Kapadokyaspor, Nevşehir'de büyük bir şampiyonluk kutlaması düzenledi.

Takım otobüsüyle şehir turu atan futbolcular, daha sonra Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde taraftarlarıyla buluştu. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Suvermez Kapadokyaspor Kulübü Başkanı Emine Türkmen Demir ve çok sayıda davetli, kutlama programına katıldı.

Şampiyonluk coşkusunun yaşandığı gecede havai fişek gösterileri, ses ve ışık şovları düzenlendi. Oyuncular, kendi müzik tercihleriyle sahne aldı. Kulüp Başkanı Demir, destek veren herkese teşekkür ederken, Belediye Başkanı Arı da teknik heyeti kutladı.

11801-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.