Tahammül Sınırları Aşıldı

Tahammül Sınırları Aşıldı
Trabzonspor'un başkan yardımcısı, mevcut durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Serdar Saral, kulübün içinde bulunduğu duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Saral, yaşanan sorunların tahammül sınırlarını aştığını belirterek, bu durumun kabul edilemez olduğunu ifade etti. Kulüp yönetimi olarak gereken adımları atacaklarının altını çizen Saral, taraftarların ve camianın beklentilerine yanıt vermenin önemine vurgu yaptı.

Saral, Trabzonspor'un geçmişteki başarılarına atıfta bulunarak, mevcut durumun bu başarılarla örtüşmediğini söyledi. Yönetim kurulu olarak daha fazla beklemeyeceklerini ve gerekli önlemleri alacaklarını dile getiren Saral, kulübün geleceği için kararlı olduklarını belirtti.

Son olarak, takımın performansının artırılması gerektiğine dikkat çeken Saral, oyunculara da önemli görevler düştüğünü kaydetti. Bu bağlamda hem teknik heyet hem de futbolcularla bir araya gelerek çözüm yolları üzerinde çalışacaklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.