12'Trabzonsporlu oyuncular bu dakikada hazırlık pasları yapıyor. Rakip kendi yarı alanında.
11'Grubun diğer maçında Legia Varşova-Laziomücadelesi 0-0 devam ediyor.
10'Etkili gelişen atağımızda Colman topu cezaalanı önüne kadar taşıdı ama Henriqe'ye atılan ara pasında savunma araya girdi.
9'Baskımızı arttırdık. Sağ kanattan gelişen atakta Bosingwa'nın ceza alanına ortasında kafalardan seken topa Malouda sert vurdu ama top üstten dışarıya gitti.
8'Bir başka atağımızda rakip yarı alanınortalarında topla buluşan Soner'in uzak mesafeden sert şutu üstten dışarıya gitti.
7'Gelişen atağımızda sağ kanatta topla buluşan Olcan, ceza alanına ortasını gönderdi ama top savunmaya çarptı.
6'Kullanılan köşe vuruşunda kale sahasına yapılan ortada Onur çıkıp topu kontrol etti.
5'Yine sol kanattan gelişen konuk ekip atağında Robert, ceza alanına hareketlendi ama Bosingwa topu kornere gönderdi.
4'Aynı kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda Grigorie'nin ceza alanına ortasında kalecimiz Onur topu tek yumrukla uzaklaştırdı.
3'Sol kanattan gelişen A.Limassol atağında savunma arkasına koşu yapan Roberto'ya atılan ara pasında son anda Bamba araya girdi ve topu kornere gönderdi.
2'Temsilcimiz karşılaşmaya baskılı başladı.
1'Karşılaşma Apollon Limassollü oyuncuların vuruşuyla başladı. Haydi Fırtına, Haydi Çocuklar...

Maç öncesi

Lazio, rakibine karşı puan kaybederse ve Trabzonspor da Apollon Limassol'ü mağlup ederse temsilcimiz son maçlara kalmadan gruptan lider olarak çıkmayı garantileyecek.
Grubun diğer maçında ise Polonya ekibi Legia Varşova kendi sahasında İtalyan temsilcisi Lazio'yu ağırlayacak.
UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda yer alan Trabzonspor 10 puanla lider durumda. Trabzonspor'u 8 puanlı Lazio, 4 puanlı Apollon Limassol ve puanı bulunmayan Legia Varşova takip ediyor.
Apollon Limassol'ün yedek oyuncuları ise; Michalis Fani, Rojas Mena, Manuel Catala, Christos Karipidis, Camel Meriem, Gaston Sangoy ve Abraham Guie Gneki.

Trabzonspor'da yedek bekleyecek isimler; Zeki Ayvaz, Aykut Demir, Zeki Yavru, Adrian Mierzejewski, Abdulkadir Özdemir, Alanzinho ve Marc Janko.
Konuk ekip Apollon Limassol ise karşılaşmaya; Isli Hidi, Ovidiu Dananae, Georgios Merkis, Angelis Charalambous, Giorgos Vasiliou, Charalampos Kyriakou, Marcos Gullon, Alexandros Konstantinou, Stefan Grigorie, Bertrand Robert ve Roberto ilk 11'iyle başlayacak.
Bordo mavili ekibimiz karşılaşmaya; Onur Kıvrak, Jose Bosingwa, Mustafa Yumlu, Sol Bamba, Kadir Keleş, Didier Zokora, Gustavo Colman, Soner Aydoğdu, Olcan Adın, Florent Malouda ve Paulo Henrique ilk 11'iyle başlayacak.
Temsilcimiz Trabzonspor ve Kıbrıs Rum ekibi Apollon Limassol'ün karşılaşmaya başlayacağı ilk 11'leri belli oldu.
Bu maçın canlı anlatımında sizlerle birlikte olacağız.

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Trabzonspor, grubun 5. maçında liderliğini ilan edebileceği mücadelede sahasında Kıbrıs ekibi Apollon Limassol'ü konuk edecek.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu beşinci maçında Trabzonspor evinde Apollon Limassol'u konuk edecek.
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı, Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe yönetecek. Grafe'nin yardımcılıklarını Thorsten Schiffner ve Guido Kleve yapacak.
Bu önemli karşılaşma NTV'den naklen yayınlanacak. Dilerseniz bu maçı Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla da anbean takip edebilirisniz.

TRABZONSPOR

Onur
Bosingwa
Mustafa Yumlu
Bamba
Kadir
Zokora
Colman
Olcan
Soner
Malouda
Henrique

APOLLON

Hidi
Merkis
Dananae
Charalambous
Vasiliou
Gullon
Grigorie
Robert
Kyriakou
Roberto
Konstantinou

Editör: TE Bilişim