Trabzonspor, Erzurum'da taraftarlarıyla buluştu

Trabzonspor, Erzurum'da taraftarlarıyla buluştu
Trabzonspor, Erzurum'daki kampında taraftarlarıyla buluştu; futbolculara büyük ilgi gösterildi, etkinlik 22 ve 25 Temmuz'da tekrarlanacak.

Trabzonspor, Erzurum'daki yüksek irtifa kamp merkezinde yeni sezon hazırlıklarının ardından taraftarlarıyla buluştu. Kulübün organize ettiği etkinlikte bordo-mavili futbolcular büyük ilgi gördü. Teknik direktör Fatih Tekke, Uğurcan Çakır ve Nwakaeme, taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, unutulmaz anlar yaşandı.

Saat 18.00'da başlayan etkinliğe çok sayıda taraftar katıldı. Futbolcularla fotoğraf çektirip imza alan taraftarlar arasında çocuklar da vardı. Gruplar halinde gelen taraftarlar, alanda karşılıklı tezahüratlarda bulundu. Coşkulu bir ortamda geçen buluşmada, taraftarlar özellikle Teknik Direktör Fatih Tekke, takım kaptanı Uğurcan Çakır ve Tony Nwakaeme'ye yoğun ilgi gösterdi.

Futbolculardan imza ve fotoğraf isteyen taraftarların oluşturduğu yoğunluk nedeniyle, oyuncular taraftarların tüm isteklerini karşılamak için uzun süre alanda kaldı. Trabzonspor Kulübü, bu etkinliğin 22 Temmuz Salı ve 25 Temmuz Cuma günleri de aynı saatte tekrarlanacağını duyurdu. Bu etkinlikler, Erzurum kampında taraftarla takım arasındaki bağları güçlendirmeyi amaçlıyor.

38597-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.