Trabzonspor, Felipe Augusto ile anlaştı
Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Hücum hattına takviye yapmak isteyen bordo-mavililer, Belçika'nın Cercle Brugge takımında forma giyen Brezilyalı santrfor Felipe Augusto ile prensipte anlaşmaya vardı.
2004 doğumlu olan 21 yaşındaki Felipe Augusto, geçen sezon Cercle Brugge ile Belçika Jupiler Pro League'de 6 gol kaydetti. 1.87 boyundaki oyuncu, fiziksel gücü ve ceza sahasındaki etkili oyunuyla tanınıyor. Trabzonspor yönetimi, yüksek potansiyele sahip Felipe Augusto'yu geleceğe dönük bir yatırım olarak görüyor.
Transferin kiralık veya satın alma opsiyonlu olarak gerçekleştirilmesi bekleniyor. Genç oyuncunun yarın Trabzon'a gelmesi ve sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalaması planlanıyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.