Sezon başında Danimarka’nın Sonderjyske takımından satın alma opsiyonuyla kiralık olarak transfer edilen Haji Wright’ın durumu karmaşık bir hal aldı. Haji Wright’ın Antalyaspor’da kalmak istediği, kulübü Sonderjyske’nin ise Trabzonspor ile anlaşmaya daha yakın olduğu öğrenildi. Satın alma opsiyonunu kullanmayan Antalyaspor’un pazarlık yolunu tercih etmesiyle devreye giren Trabzonspor ile Danimarka ekibinin görüşmesinde küçük pürüzlerin kaldığı kaydedildi.

SEZON BAŞINDA REST ÇEKTİ

Haji Wright, sezon başında da Antalyaspor’a transfer olabilmek için benzer bir durumla karşı karşıya kalmıştı. Bonservisini elinde bulunduran Sonderjyske’nin sürekli değişen taleplerinin ardından rest çeken ve Türkiye’ye gelen Haji Wright, daha sonra kulübünün ikna olmasıyla resmi sözleşmeye imzasını atmıştı. Yine aynı tavrı sergileyen ABD’li golcü, Kırmızı-Beyazlılara kiralık olarak gelebilmek için kulübüyle olan sözleşmesini uzatmıştı.

ABDULLAH AVCI İSTEDİ

Kariyerinde ilk kez ABD Milli Takımı’na davet edilen Haji Wright’ı Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın ısrarla istediği ve Bordo-Mavili kurmayların da elini çabuk tutmak istediği belirtildi. Transferde büyük yol kat eden Karadeniz ekibinde Abdullah Avcı’nın, hesaplarını Haji Wright üzerine yaptığı öne sürüldü.

NURİ ŞAHİN OLUMLU RAPOR VERDİ

Haji Wright, Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’in de takımda kalmasını en çok istediği futbolcular arasında yer alıyor. Şahin’in yönetim kuruluna olumlu rapor verdiği ABD’li yıldız için Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, “Tüm ekip olarak Haji Wright’ın kalması taraftarıyız. Oyuncularımızı korumak istiyoruz, çünkü olağanüstü bir sezon yaşadık. Kadrodaki tüm oyuncuları kesinlikle korumamız gerekiyor” ifadelerine yer vermişti.

Editör: TE Bilişim