Süper Lig’de geride kalan sezonu 6’ncı sırada tamamlayan ve yeni sezonda hedefini zirve olarak belirleyen bordo mavililer, sezonun ilk maçında yarın sahasında Atiker Konyaspor’u konuk edecek. Trabzonspor, taraftarının da desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılarak iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Saat 20.00’de Medical Park Stadı’nda oynanacak maçı, hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

YENİ TRANSFERLER SAHAYA
Bordo mavililerde teknik direktör Ersun Yanal, Castillo’nun sakat, Onur’un ise cezalı olması nedeniyle bu maçta iki önemli oyuncusundan faydalanamayacak. Yanal’ın Onur’un yerine Esteban, Castillo’nun yerine ise yeni transferlerden Bongonda’ya görev vermesi bekleniyor. Tecrübeli teknik adamın ayrıca yeni transferlerden Burak Yılmaz ile Juraj Kucka’ya da bu maçta ilk 11’de görev verebileceği kaydedilirken, bir başka yeni transfer Kamil Ahmet’in de kadroda yer alması bekleniyor.

ATİKER KONYASPOR İLE 33’ÜNCÜ RANDEVU
Trabzonspor ile Atiker Konyaspor, yarın Medical Park Stadı’nda oynayacakları maçla birlikte ligde 33’üncü kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 32 maçta Trabzonspor’un 16, Atiker Konyaspor’un 9 galibiyeti bulunuyor. 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 45 gol atarken, kalesinde 34 gol gördü.

ONUR'UN YOKLUĞUNDA KAPTAN BURAK
Trabzonspor’la 3 yıllık sözleşme imzalayarak eski takımına dönen Burak Yılmaz'ın, yarın Atiker Konyaspor karşılaşmasında cezalı Onur Recep Kıvrak’ın yokluğunda sahaya kaptan olarak çıkacağı öğrenildi.

Kaynak: dha