Trabzonspor, Mamadou Sangare için 6 milyon Euro teklif etti

Trabzonspor, Mamadou Sangare için 6 milyon Euro teklif etti
Trabzonspor, Rapid Wien'den Mamadou Sangare'yi transfer etmek için 6 milyon Euro teklif etti, ancak Avusturya kulübü 10 milyon Euro talep ediyor.

Trabzonspor, kadrosuna takviye yapmak için girişimlerini sürdürüyor ve Rapid Wien'in Malili orta saha oyuncusu Mamadou Sangare'yi transfer etmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Avusturya ekibine 6 milyon Euro'luk bir teklifte bulunan bordo-mavililer, 22 yaşındaki yetenekli oyuncuyu renklerine katmayı hedefliyor. Ancak, TransferFeed'de yer alan bilgilere göre Rapid Wien yönetimi, bu teklifi yeterli bulmuyor ve Sangare için 10 milyon Euro talep ediyor.

Görüşmelerin devam ettiği ve Trabzonspor'un yeni bir teklif sunmayı planladığı belirtiliyor. Bazı haber kaynakları ise, Trabzonspor ile Rapid Wien arasında prensip anlaşmasına varıldığını ve Sangare'ye karar vermesi için iki haftalık süre tanındığını iddia ediyor. 2002 doğumlu olan Sangare, Salzburg altyapısından yetişmiş olup, daha önce Zulte Waregem ve Hartberg'de kiralık olarak oynadı. 2024 yazında Rapid Wien'e transfer olan oyuncunun, Avusturya ekibiyle 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

239422-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.