Slovenya Futbol Federasyonu’na ait tesislerde ilk çalışmasını gerçekleştiren bordo-mavililerde, transfer görüşmesi yapmaları için izin verilen Ramil Sheidaev, Matus Bero ve Aytaç Kara ile izinsiz olarak kampa gelmeyen Esteban Alvarado antrenmana katılmadı. Dünya Kupası’nda mücadele eden Onazi’nin ise önümüzdeki günlerde kamp çalışmalarına dahil olması bekleniyor.

KAMP YERİ BEĞENİLDİ

Trabzonspor’un yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Kranj bölgesi başta Teknik Direktör Ünal Karaman ve futbolcular tarafından beğenildi. Otel’in bulunduğu alandan antrenman sahasına ormanlık bir alandan yürüyerek gelen bordo-mavililerde, doğası ve sessizliği ile dikkat çeken bölgenin kamp için ideal bir alan olduğu vurgulandı.

KARAMAN FUTBOLCULAR GİBİ ÇALIŞTI, UYARILARDA BULUNDU

Bordo-mavililer, antrenmanın ilk bölümünde uzun süreli ısınma hareketi gerçekleştirirken, ikinci kısımda ise kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. İki çalışma sırasında da tecrübeli çalıştırıcı Ünal Karaman’ın futbolcularla aynı tempo içerisinde antrenman yapması ve onlara eşlik etmesi dikkat çekti. Zorlu kamp programına oyuncularını motive etmeye çalışan Karaman, "Ben bu hareketleri yapabiliyorsam siz çok rahatlıkla yapabilirsiniz” diyerek futbolcularına ikazlarda bulundu.

MİLLİ OYUNCULAR TESTTEN GEÇTİ

Sezon sona erdikten sonra ülkelerinin milli takımlarına gittikleri için Trabzonspor kampına geç katılan Yusuf Yazıcı, Filip Novak, Juraj Kucka’nın yanı sıra Olcay Şahan ve Jose Sosa’ya laktat testi yapıldı. Bu futbolcuların durumlarına göre antrenman programı uygulanacak.

BURAK YILMAZ VE KAMİL AHMET ÇÖREKÇİ’YE ÖZEL PROGRAM

Geçtiğimiz sezon yaşadıkları sakatlıkları henüz tam olarak atlatamayan Burak Yılmaz ve Kamil Ahmet Çörekçi takımdan ayrı olarak koşu yaparken, sağlık ekibi de oyuncuların durumunu yakından takip ediyor.

Bordo-mavililer, günün son antrenmanı ise TSİ ile 19.30’da yapacak.

Kaynak: iha