FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, UEFA Uluslar D Ligi 1. Grup’ta Kazakistan ile Gürcistan arasında oynanacak mücadelede, FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık ise Portekiz ile Romanya arasında oynanacak U-21 Avrupa Şampiyonası 2019 Elemeleri 8. Grup müsabakasında düdük çalacak.

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, Kazakistan ile Gürcistan takımları arasında 6 Eylül Perşembe günü oynanacak UEFA Uluslar D Ligi 1. Grup müsabakasını yönetecek. Kazakistan’ın Astana şehrindeki Astana Arena’da TSİ 17.00’de başlayacak müsabakada Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Ceyhun Sesigüzel’in dördüncü hakem olacağı karşılaşmada, Barış Şimşek ve Ümit Öztürk ilave yardımcı hakemlik görevlerinde bulunacak.

ALİ PAYABIYIK

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık’ın Portekiz ile Romanya takımları arasında 7 Eylül Cuma günü oynanacak U-21 Avrupa Şampiyonası 2019 Elemeleri 8. Grup müsabakasını yöneteceği açıklandı.

Mata Real Stadyumu’nda TSİ 21.15’te başlayacak karşılaşmada Palabıyık’ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Serkan Olguncan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak.

(İHA)
Kaynak: iha