Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı tarafından, Ülkücü Şehit Avukat Ahmet Boz anısına düzenlenen halı saha futbol turnuvası yoğun bir katılımla başladı.
     

 Ortaöğretim teşkilatları arasında gerçekleştirilen ve Mersin genelinden 32 takımın yer aldığı turnuvanın açılış maçına; MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüsnü Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ülkücü Şehit Avukat Ahmet Boz’un oğlu Erhan Boz da katıldı.
   

 Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüsnü Doğan, gençleri spora yönlendirmek amacıyla böyle bir turnuvayı başlattıklarını vurgulayarak, “Ülkücü şehidimiz Avukat Ahmet Boz adına düzenlemiş olduğumuz orta öğretim teşkilatları arası futbol turnuvasında Anamur’dan Çamlıyayla’ya kadar tüm gençlerimiz bir araya gelerek güzel bir müsabaka gerçekleştireceklerdir. Turnuvadan galibiyetle ayrılan takımımıza da bir hediyemiz olacaktır. Turnuvamızı şereflendirdikleri için Sayın İl Başkanımız Sebahattin Kılıç’a ve Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna’ya teşekkür ediyorum” dedi.
       Daha sonra söz alan MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç ise Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüsnü Doğan ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Ülkücü Şehit Avukat Ahmet Boz anısına düzenledikleri futbol turnuvasından dolayı teşekkür ederek, tüm takımlara başarılar diledi.
     Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da gençlerin spora yönlendirilmesi amacıyla organize edilen turnuvanın önemine değindi.
       Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüsnü Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni böyle bir girişimde bulundukları için tebrik eden Başkan Tuna; “Gençleri spora yönlendirerek, centilmenlik ölçüsünde mücadele etmek için Mersin genelindeki Ortaöğretim Teşkilatları arasında yapılan bu turnuva çok anlamlı ve önemlidir. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyor, bu hassas davranışlarından dolayı Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanlığını kutluyorum” dedi.
     Konuşmaların ardından MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüsnü Doğan’ın da oynadığı turnuvanın başlama vuruşunu yaptı.

 

 

Editör: TE Bilişim