Bugün Gazetesi'nin haberine göre; Avrupa Galatasaray Lisesi Mezunları Derneği tarafından düzenlenen organizasyonda konuşan Başkan Aysal, başarıların devamlı ve sürekli olması halinde bir anlamı olduğunu ifade ederek, "Avrupa'da veŞampiyonlar Ligi'ndeki güvenilirliğimizi artırmak istiyoruz. Bu da konusunda uzman profesyonellerle hayata geçirilebilir. O kadar da kolay değil. En iyileri seçiyoruz fakat bazen bu iyileri, daha iyisini bulmak için değiştirmek zorunda kalıyoruz" dedi.

"CESARET İSTİYOR AMA BEN İNANIYORUM"
Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde ilk sekiz takıma kalarak başarılı olduklarını hatırlatan başkan, bunun sadece başlangıç olduğunu ve kendilerinin belirli bir strateji ve vizyonla planlarını hayata geçirdiklerinin altını çizdi. Kendi hesaplarına göre gelecek beş yıl içinde Galatasaray'ın Avrupa'nın ilk on takımı arasına gireceğini belirten Aysal, "Bu cümleyi kurmak cesaret istiyor fakat ben inanıyorum" diye konuştu.

 

"FENERBAHÇE BU SEZON ÇOK ŞANSLI"

Organizasyonda konu ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin son dakikalarda elde ettiği galibiyetlere de geldi. Aysal, bu konuyla ilgili olarak da çarpıcı bir yorumda bulunarak, "9 puan gerideyiz. Ezeli rakibimiz bu sezon çok şanslı, fakat ligin ikinci yarısında puan farkını kapatıp şampiyonluğa ulaşacağız" diye konuştu.

 

 

SNEIJDER'DE TOP MANCINI'DE
Galatasaray'ın yarın Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile yapacağı kritik karşılaşmada Hollandalı yıldız Sneijder'in takımdaki yerini alıp almayacağı konusunda gözler İtalyan teknik direktör Mancini'ye çevrildi. Sakatlığı düzelen oyuncu Sarı-Kırmızılılar'ın dünkü idmanında da takımla birlikte çalıştı. Hollandalı hocanın Yekta'nın yerine Sneijder'i sahaya sürüp Melo'yu orta alanda defansif olarak kullanmayı planladığı ancak kararını yarın netleştirmesinin beklendiği öğrenildi. 

Editör: TE Bilişim