Fenerbahçe'nin 33 yaşındaki Nijeryalı stoperi Joseph Yobo, ayrılık sinyali verdi. Nijerya'nın dünya kupasına katılma hakkını elde etmesiyle ilgili Bbc'ye bir röportaj veren Joseph Yobo, Fenerbahçe'de forma şansı bulamaması durumunun devamı halinde, oynayabileceği bir takıma gideceğini açıkladı.

"KESİNLİKLE FORMA GİYMEK İSTİYORUM"

"Milli takımımın dünya kupası kadrosunda olma şansımı yükseltmek istiyorum. Bunun için de kulübümde düzenli olarak oynamam ve formda kalmam gerekiyor. Gerekirse başka bir takımda giderim" şeklinde konuşan 33 yaşındaki Nijeryalı oyuncu, "Dünya kupasında oynamak her profesyonel futbolcunun olduğu gibi benim de rüyam. Bu kupada kesinlikle forma giymek istiyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

"KESHI İLE GÖRÜŞTÜM"

Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde milli takıma çağrılmayan Yobo, teknik direktörü Stephen Keshi ile görüştüğünü de belirtti. Tecrübeli defans oyuncusu, "Keshi, bana hala onun planlarının arasında olduğumu ve takımda kaptanın her zaman ben olduğumu söyledi. Keshi, bu takımın patronu ve kimin görev yapacağına kendisi karar verecektir" diye konuştu

Editör: TE Bilişim