Bu sezon A Takım’da Teknik Direktör Fatih Terim’in genç isimlerden olan Yunus Akgün, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanşında Boluspor’a karşı 3 gol, 1 asistle oynadı. Mücadelenin 19. dakikasında Ömer’in sol kanattan ortasında ceza sahası içinde iyi yükselen Yunus, düzgün kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 69. dakikada bir kez daha sahneye çıkan 18 yaşındaki futbolcu, ceza sahası içinde aldığı topu güzel bir şekilde filelerle buluşturdu. 78. dakikada da kazanılan penaltı sonrasında topun başında geçen genç futbolcu, attığı golle Boluspor karşısında hat-trick yaptı. Yunus Akgün, böylece A Takım seviyesinde ilk kez hat-trick sevinci yaşadı.

Yunus Akgün, 33. dakikada da Muğdat’ın golünde asisti yapan isimdi.

Başarılı futbolcu, bu sezonki gol sayısını da 4’e çıkardı. Genç futbolcu ilk golünü ise kupada Keçiörengücü karşısında kaydetmişti.

TERİM 89 GÜN SONRA EVİNDE

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 10 maçlık men cezasının ardından ilk karşılaşmasına geçtiğimiz hafta ligde deplasmandaki Göztepe maçında çıktı. Terim, cezasından sonra Türk Telekom Stadyumu’ndaki ilk müsabakası ise Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Boluspor maçı oldu. Deneyimli teknik adam iç sahada en son 2 Kasım 2018 tarihinde Fenerbahçe derbisinde takımının başındaydı. Fatih Terim, bu tarihten tam 89 gün sonra Türk Telekom Stadyumu’nda takımının başında sahaya çıktı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar karşılaşma boyunca Terim’e tezahüratlarda bulundu.

Kaynak: iha