AVCI: SEZONU KUPA İLE TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı iki takımın da hak ederek finale geldiklerini belirtti. Avcı şunları söyledi:
"3 senedir gelişen bir takımız ligde de puan sıralaması olarak, oyun kalitesini arttırarak devam ediyoruz. Bu sene de özellikle iki kulvarda geçen haftaya kadar yarışı harika bir sezonla sonuçlandırdık. Şimdi özellikle bizim bir önceki tarihimizde bir final var. Son 3 senemizde de değişen kulüp yapısında bu sene itibari ile bir final nasip oldu. Çok güzel geçen harika bir sezonu kupa ile taçlandırmak istiyoruz. Özellikle hoca Konyaspor'da devamlı çıkış halinde. Geçen seneyi 3'üncü bitirdiler ve Avrupa kupalarına katıldılar. Çok önemli tecrübeler kazandılar. Bu sene Avrupa kupaları, lig ama hedeflerinden bir tanesi kupa oldu. Onunla da finali hak ettiler. İki tane hak etmiş takım finalde karşılaşıyor. İki tane saha organizasyonu ve saha düzeni olan bir takım. Umarım karşılığını biz alırız." 

KOCAMAN: BÜTÜN GÜCÜMÜZLE OYNACAĞIZ
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman da kupayı çok fazla isteyen taraf olduklarını söyledi. Kocaman şöyle konuştu:
"Kendi oyun ve organizasyonumuzu sahaya yansıtmak için bütün gücümüzle sahada olacağız. Avantajlar ve dezavantajlar tarafına bakıldığı zaman dediğim gibi Başakşehir'in son 3 yıllık çok ciddi bir istikrarı, yüksek puan ortalaması ve saha içi organizasyonu var. Ancak öbür taraftan da Konya şehri çok fazla istiyor o kupayı. Sahadaki oyuncular maç içinde büyük kırılmalar olmadığı sürece güçlerinin son anına kadar bunu hissederek oynayacaklar. Bu da bizim en büyük avantajımız olacak diye tahmin ediyorum."

TAKIM KAPTANLARI DA KONUŞTU
Medipol Başakşehir Takımı Kaptanı Emre Belözoğlu, yarınki maçla ilgili olarak şunları söyledi:
"Hedefleri ve hayalleri birbirine benzeyen, lige renk katmış iki takımın inşallah çok güzel müsabakası olacak yarın. Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan bir takım olduk. Bu güzel seneyi de kupa ile taçlandırmak istiyoruz. Kolay bir maç olmayacak. Konyaspor çok iyi bir takım. Biz de elimizden geleni yapacağız, onlar da elinden geleni yapacak. İnşallah hak edenin kazanacağı bir maç ortaya çıksın. Herkesin keyif alacağı bir maç ortaya çıkar inşallah."
Atiker Konyaspor Takım Kaptanı Ali Çamdalı da "Yarın çok güzel bir müsabaka bizi bekliyor taraftarımızla birlikte.  Başakşehir'i tebrik etmemiz gerekiyor. İnanılmaz bir sezon geçirdiler. Finale kaldıkları için de ayrıca tebrik ediyorum. Son yıllarda iki takımın da inanılmaz bir ivmesi var. Hem Başakşehir'in hem de Konyaspor olsun, birbirine yakın iki takım olarak görüyorum. Çok güzel bir müsabaka olacak dediğim gibi. Taraftarımızla çok bir ambians, çok güzel bir stat. İnşallah taraftarlarımızı mutlu ederiz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Emre Belözoğlu ile Ali Çamdalı kupayla birlikte fotoğraf çektirdiler.

Kaynak: dha