Sabıkalı ABD, İran’ı, “ Tahran yönetimi dünyada teröre destek veren ülkelerin başında geliyor” diye suçladı ve sert yaptırımların uygulanacağından bahsetti.

Biz bu filmi daha önce birkaç kez görmüştük.

Irak’ta Saddam “Kimyasal ve nükleer silah” üretmekle suçlanarak Irak’ın toprak bütünlüğünün ne hale getirildiğini hep beraber görmedik mi? Terörün her türlüsüne lanet olsun. Hepsine de toptan karşıyım.

Biz ABD’nin bu sözüne inandık mı?

ABD’nin sözüne ne kadar inanılır? İnanmak gerekiyor mu?

Türk halkı bu soruya ne demekte?

Elbette HAYIR. Türkiye’de yapılan son kamuoyu araştırmasında,” ABD Türkiye’nin gerçekten stratejik müttefiki ve dostu olduğuna inanıyor musunuz?” sorusuna,

Katılımcıların:

Yüzde 81’i: HAYIR,

Yüzde 11’i EVET,

Yüzde 8’i KARARSIZ,

Oy kullanmış. Bu arada BİAT kültürlü kimi AKP’li seçmenin Trump iktidar olunca; Sn. Erdoğan seçilmiş gibi sevinenleri saymaz isek.

Son dünya kamuoyu algısı, Trump’ın başkan olması ile birlikte ABD yönetiminin daha güvensiz, daha çıkarcı ve daha yalancı bir konuma geldiği şeklindedir.

Bu kadar bilgiden sonra gelelim zurnanın zırt dediği yer. Eeeyyyy Trump! İran’ı teröre destek vermekle suçluyorsun amma; teröristlerin elinden tutan, tırlar dolusu silah ve mühimmat gönderen sen değil misin?

PYD/YPG ve PKK terör örgütüne tırlar dolusu silah, cephane ve bombaları İran mı verdi?

Afganistan’da El Kaide’yi kuran ve besleyen İran mıydı?

Bütün bunları senin başında bulunduğun ABD yapmıyor mu?

Sen, senin adamların ve senin ülken yapınca bunun adı, “Teröre destek olmuyor mu/olmayacak mı?”

Neden kendinle yüzleşmeden, onu bunu teröre destek vermekle suçlamaktasın?

Neden saman altından değil de üstünden su götürmene rağmen; başkalarına çamur atıyorsun? Unutma! O, attığın çamur önce senin ellerini kirletmekte.

Ey Trump ey ABD!.. Terörün ve teröristlerin PİRİ sen değil misin?

Esen Kalınız.