MHP’li Olcay Kılavuz, Ülkü Ocakları ile orman yangınlarını ilişkilendiren TİP Milletvekili Barış Atay’a sert cevap verdi.

Kılavuz, ‘’İftiralarını ispatlamazsan da namussuzsun, alçaksın!.. Sen küstahın, ahlaksızın ve pisliğin önde gidenisin” dedi.

Kılavuz, ‘’Ulan şerefsiz! Kravatlı Terörist!!! Uyuşturucuyu sen mi çektin? Parayı sen mi verdin? Ülkü Ocaklarını ağzına alacak en son kişi bile değilsin. İftiralarını ispatlamazsan da namussuzsun, alçaksın!.. Sen küstahın, ahlaksızın ve pisliğin önde gidenisin. Yüce Türk devleti bütün kudretiyle Pkklıları yok ettikçe ses bu hayasızdan ve Pkk’nın siyasi temsilcisi olan milletvekili bozuntularından çıkıyor. Devletimiz Ypglilere, Pydlilere vurdukça bu sözde milletvekili ve özde terörist olan yandaşları can acısıyla ortaya zıplıyor’’ ifadelerini kullandı.

‘’SERAP KIZIMIZI MOLOTOF ATARAK YAKAN İŞTE BUNLARDIR’’

Sosyal medya hesabı üzerinden TİP Milletvekili Barış Atay’a tepki gösteren MHP’li Olcay Kılavuz, ‘’Serap kızımızı molotof atarak yakanlar işte bunlardır. Hendek kazıp şehirlerimizi yangın yerine çevirenler bunların ortaklarıdır” dedi.

Ateşin çocukları olarak ortaya çıkan ne idüğü belirsizlerin çocuklarının bütün orman yangınlarını üstlendikçe bu tatlı su kurnazlarının teröristlere bir türlü toz konduramayıp sağa sola iftira atıp Ülkü Ocaklarına şerefsizce diline dolama gafletinde bulunduğunu söyleyen Kılavuz, ‘’Serap kızımızı molotof atarak yakanlar işte bunlardır. Hendek kazıp şehirlerimizi yangın yerine çevirenler bunların ortaklarıdır. Nice insanımızı şehit edip evlere ateş düşürenler bunların yaltaklandıkları teröristlerdir. Ormanlarımızı yakanlar da bunların yol arkadaşlarıdır.’’ Açıklamasında bulundu.

‘’ÜLKÜ OCAKLILARA İFTİRA ATAN ASIL SUÇLULARDIR, ALÇAKLARDIR’’

’’Vatanın ırmağının akışına ölebilmeyi göze alan Ülkü Ocaklılara iftira atanlar asıl suçlulardır, alçaklardır” diyen Kılavuz, sözlerini şöyle devam ettirdi;

‘’Kıyamet kopsa bile o zaman elinizde bir fidan bulunuyorsa ve onu dikmek için de bir engel yoksa derhal o fidanı dikin.” buyuran Hz. Peygamberimizin hadisini şiar edinen, vatanın ırmağının akışına ölebilmeyi göze alan Ülkü Ocaklılara iftira atanlar asıl suçlulardır, alçaklardır. Terörist Barış Atay!!! Ülkü Ocakları orman yangınlarının başladığı günden bu yana söndürme çalışmalarına katılmıştır. Fedakarca çabaları milletimizin takdirini kazanmıştır. Vatanın ağacına, suyuna, havasına sevdalıları diline dolama altında kalırsın. Ağzına alma ziyan olursun.’’

Editör: TE Bilişim