Pmaktif yeni sigara fiyat listesi pmaktif.com adresinde yayınladı. 2016'nın temmuz ayında sigara yeni bir zam yapıldı. Sigara tiryakilerine kötü haber az önce geldi. Philippe Morris şirketi ürettikleri sigaralara ilk zammı açıkladı.

Peki pmaktif yeni fiyat listesine göre temmuz zammı sonrası Parlıament, Lark, Marlboro, L&M, Murattı, Camel, Winston ve Monte Carlo yeni fiyatı ne kadar oldu?

 

PMAKTİK YENİ SİGARA FİYAT LİSTESİ

2016 yılının ocak ayından sonra sigaraya 2 Temmuz'da yeni bir zam daha yapıldı. Bayram sonrası bugün, yani 11 Temmuz Pazartesi günü yeni zamlı fiyatlar uygulanmaya başladı.


Zam oranının yüzde 8 ile 15 arasında olduğu bildirildi. 7 liralık sigaralar 8 liraya, 11.5 liralık sigaralar da 12.5 liraya yükseldi.

Bayram öncesinde de sigaraya zam geleceği yönünde haberler çıkmış ancak o zaman zam gelmemişti. Satışların yapıldığı yerlerden elde edilen bilgilere göre bugün sadece bir markanın ürünlerine zam geldi.
 

HANGİ SİGARA KAÇ LİRA OLDU?

İşte 2 Temmuz 2016 itibari ile Zamlı Sigara Fiyatları;

Uzun Marlboro Fiyatı : 13,00 TL

Kısa Marlboro Fiyatı : 13,00 TL

Marlboro Blue Fiyatı : 13,00 TL

Marlboro Touch Blue Fiyatı : 12,00 TL

Marlboro Gray Fiyatı : 12,00 TL

Marlboro Aqua Fiyatı : 12,00 TL

Marlboro One Fiyatı : 12,00 TL

Marlboro fiyatının 13 TL’ye çıkması sonrası Philip Morris’in Parliament, L&M, LARK gibi diğer sigaralarına da zam yapılıp yapılmayacağı henüz bilinmiyor.

Editör: TE Bilişim