Türk dünyasının sevilen sesleri Tora Çolak ve Turan Gençlik gurubu, İstanbul'da verdiği konserle hayranlarıyla buluştu.

Kartal Jolly Jokerde Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Mustafa Can’ın organize ettiği konsere Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da katıldı. 

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Gençlik Şöleni akşam saat 19.00'da DJ performansı ile başladı. Daha sonra sahneye Tora Çolak çıktı. Dev organizasyonda gençler coşku dolu anlar yaşarken, gecenin ilerleyen saatlerinde Kazakistan Halk dans topluluğu Turan sahne aldı.

Sahnede gençlere hitap eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yoğun ilgiyle karşılaştı. Ümit Özdağ, selamlama konuşmasının ardından gençler ile bol bol hatıra fotoğrafı çekindi.

Gençler, ücretsiz Gençlik Şöleninde bolca eğlenirken program gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

TORA ÇOLAK KİMDİR?

Tora Çolak müzik eğitimini A.B.D. Boston'daki Berklee College of Music'te gördü. 2009 yılında ilk single albümünü paylaşan Çolak, ‘’Fizyoloji’yi çıkardı. “Fizyoloji’’ isimli şarkısı ile Avrupa listelerinde ilk 10’a kadar çıkmayı başardı.

TURAN GRUBU KİMDİR?

Kazak halk müziği olarak bilinen Turan Grubu beş üyeden oluşan bir gruptur. Dombra, jetigen, kobız, sıbızgı, şerter, şankobız enstürmanları kullanan Turan Grubu kültüre özgü halk enstrümanları kullanıyor.

Editör: Yadigar Hanım