Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden başladı. Nenad Bjelica ile gelecek sezonda şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor’da dünya yıldızları markaja alındı. Başkan Ertuğrul Doğan, Bjelica’nın istekleri doğrultusunda transferleri bir bir gerçekleştirmek için ekstra mesai harcıyor.

Deneyimli çalıştırıcının istediği futbolculardan ikisi ile anlaşma sağlandı. Sabah’da yer alan habere göre Orsic ve Fernandez İstanbul’a gelmek için yola çıktı.

Joaquin Fernandez Moreno 19.20 ‘de Miroslav Orsic ise 23.40’ta İstanbul Havalimanına inmiş olacak. Perşembe günü Trabzon’a gelecek oyuncuların aynı gün imzayı atacakları tahmin ediliyor.

TRABZONSPOR JAMIE VARDY İÇİN DE BASTIRIYOR

Jamie Vardy’yi de markajına alan Trabzonspor, Leicester City'e resmi teklifte bulundu. Bordo – mavililer kiralama ya da bonservisi ile birlikte Vardy için pazarlıklara oturdu.

Dimitrios Kourbelis transferini günler önce gerçekleştiren Trabzonspor, Joaquin Fernandez ve taraftarı oldukça heyecanlandıran Mislav Orsic'i kadrosuna kattı. Şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor’da transfer hızı kesilmeden devam ediyor. Karadeniz fırtınası Leicester City'nin gözde golcüsü Jamie Vardy için de harekete geçti.

Editör: Habererk Haber Merkezi